![]() |
Международный музыкальный клуб |
Наш каталог | 0—9 | А | Б | В | Г | Д | Е | Ж | З | И | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ш | Э | Ю | Я | Национальные | Разное | Поиск минусовок |
минусовок: | 0—9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Детские | Из фильмов |
|
Важная информация |
Территория творческого настроения Дома вы иль на работе - покажите, как поете. Делимся видео- и аудиозаписями своего исполнения.
Описание темы: ![]() |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#11 |
Эльвира
|
![]() Влад! очень даже хорошо! ![]() Насчет украинского не сильна, но мне присылал мальчик украинские слова может тебе помогут они. Я сама тоже хотела эту песню спеть, но пока не хватает времени и здоровья)) Оригинал Русскими буквами Крутилось пір'я на вітру Крутылось пир я на витру І я згадав негоду ту, И я згадаф нэгоду ту В яку мене моя любов В яку мэнэ моя любоф Покинула. Покынула Виймали жала із грудей Выймалы жала из грудэй Очата двох моїх дітей Очата двох мойих дитэй І вся моя любов на них И вся моя любоф на ных Рікою хлинула. Рикою хлынула Зростають у гніздечку соколята, Зростають у гниздэчку соколята О Боже, ти за все мене прости! О Божэ ты за всэ мэнэ просты О як я їх не хочу відпускати, О як я йих нэ хочу видпускаты У простори юнацької мети. У просторы юнацькойи мэты В роках моїх така велика сила, В роках мойих така вэлыка сыла Та долю не затримати нічим, — Та долю нэ затрыматы ничым Сини мої візьміть мої вітрила, Сыны мойи визьмыть мойи витрыла Та й батька не забудьте поміж тим. Та й батька нэ забудьтэ помиж тым Я спав роками у вогні, Я спав рокамы у вогни Біда сивіла на мені, Бида сывила на мэни І тільки мати у селі, И тилькы маты у сэли В сльозах журилася. В сльозах журылася А я синочків обіймав, А я сыночкив обиймаф І сам у себе запитав, И сам у сэбэ запытаф О де ж ти наша доле О дэ ш ты наша долэ Забарилася! Забарылася Зростають у гніздечку соколята, Повтор припева) О Боже, ти за все мене прости! О як я їх не хочу відпускати, У простори юнацької мети. В роках моїх така велика сила, Та долю не затримати нічим, — Сини мої візьміть мої вітрила, Та й батька не забудьте поміж тим. |
![]() |
![]() |
7 пользователя(ей) прочитали сообщение: | marinik (25.01.2011), olilain (17.05.2011), Sir J (29.10.2013), Swiks (13.06.2011), Viktor (24.01.2011), Галина Сойкина (31.03.2011), Древнейший (28.09.2011) |
![]() |
↑ Наверх страницы |